BLOCAREA ferestrelor cu alerte de VIRUȘI pe Android


BLOCAREA ferestrelor cu alerte de VIRUȘI pe Android

Salutare prieteni, în tutorial de astăzi o să vedem cum putem bloca redirecționare “dispozitiv virusat” pe care cel mai des o întâlnim în browserul Chrome.

Este un mod pe care persoanele rău intenționate îl folosește și îl manipulează pentru a redirecționa utilizatorul dintr-o pagină legitimă către o nouă pagină în care utilizatorului îi este afișat un mesaj înspăimântător în care i se aduce la cunoștință printr-un mesaj fals cum că dispozitivul lui este infectat sau virusat sau că funcționează defectuos.

Care este scopul redirecționării “dispozitiv infectat” sau “dispozitiv virusat”?

În general scopul final este acela de a determina utilizatorul să instaleze aplicații de tip rogue care nu fac nimic util în realitate. Acestea au doar scopul de a promova la rândul lor alte produse sau servicii web sau alte aplicații inutile care, instalate în număr mare, ajung să consume inutil resursele dispozitivului, să îl încetinească și să-i consume bateria.
Ceea ce vom face în tutorial de astăzi, poate fi aplicat în browserul Chrome indiferent de sistemul de operare pe care îl folosim. Este o setare simplă pe care o putem aplica rapid în browserul Chrome, nu avem nevoie de softuri adiționale sau extensii pe care să le instalăm.
Adresa pe care trebuie să o accesăm în browser: chrome://flags/#enable-framebusting-needs-sameorigin-or-usergesture

După ce aplicați setarea, puteți testa funcționalitatea acesteia accesând: https://ndossougbe.github.io/web-sandbox/interventions/3p-redirect/

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook]

Author Name

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.